Ayvalık Kasabası

Rönesans Krallıkları, Ayvalık Kasabasının Forum Sayfası'dır.
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 KASAPLIK BİLGİLERİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ancakusu
Sığır Yetiştiriciler Moderatörü
Sığır Yetiştiriciler Moderatörü
avatar

Mesaj Sayısı : 41
Yaş : 28
Kasabanız : ayvalık
Oyundaki İsminiz : ankakusu
Kayıt tarihi : 10/09/08

MesajKonu: KASAPLIK BİLGİLERİ   Cuma Eyl. 12, 2008 1:07 am

Genel Görüşler

• Kasaplık mesleği ikinci seviye oyunculara has bir özelliktir.
• Kasaplar ciğ hayvan etlerini yenilebilecek hale getirir.
• Et 2 kuvvet ve 2 açlık puanı verir.
• Kasap olmayı düşünüyorsanız belediye reisinizle görüşün.

Kasaplık

1)Bu iş için 50 okkalık sığır eti veya 100 okkalık manda eti almanız ve "evinizdeki eşyalar" bölümüne koymanız gerekir.
2)Bunları pazardan veya kendi çiftliğinizden temin edebilirsiniz.
3)Kasaplar yenebilecek hale getirdikleri eti satabilir veya kendisi yiyebilir.

-Kasap 5 tane YO (yüz okkalık) etten 10 tane veya 10 tane EO (elli okkalık) etten 10 tane yenilebilir et yapabilir.
-Kasap bir günde en fazla 10 et üretebilir.
-Kasap ham etleri karıştıramaz.
Örneğin : 2 EO ve 4 YO et birleştirerek 5 tane YO veya 10 tane EO üretilemez.

Satış fiyatı ve Kâr

• EO ve YO okkalık ham etlerin fiyatı 15 akçe ile 32 akçe arasındadır.
• Tabiki istediğin fiyatı seçmekte özgürsün, fakat fiyatlar üretici ve tüketici arasında dengeli olmalıdır.Günlük 26 akçe kazanmak istiyorsan ve EO eti 15 akçeden alıyorsan ürettiğin bir parça eti 17.6 akçeye satmalısın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
KASAPLIK BİLGİLERİ
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Ayvalık Kasabası :: Seviye 2 Meslek Loncaları :: Kasaplar Loncası-
Buraya geçin: